Toimitustavat ja hinnat

Apteekin noutoautomaatti käytettävissäsi!


Hinnasto:

Nouto Apteekki Sastamalasta: 0,00 €

Nouto Apteekki Sastamalan noutoautomaatista: 0,00 €

Nouto Tyrvään apteekista: 0,00 €

Nouto Karkun palvelupisteestä kyläkauppa Maisasta: 4,90 €

Nouto Postin pakettiautomaatista (SmartPost): 3,00 €

Nouto Postin toimipisteestä: 5,00 €

Kotiinkuljetus: 9,50 €

Nouto Apteekki Sastamalasta: Saat ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun tilauksesi on noudettavissa Apteekki Sastamalasta osoitteesta Itsenäisyydentie 66, 38200 Sastamala.

Nouto Apteekki Sastamalan noutoautomaatista: Saat ilmoituksen tekstiviestillä, kun tilauksesi on noudettavissa Apteekki Sastamalan noutoautomaatista. Noutoautomaatti sijaitsee apteekin pääovien läheisyydessä, K-Citymarket Sastamalan liikekeskuksessa. Noutoautomaatista voit noutaa tilauksesi liikekeskuksen aukioloaikojen puitteissa (Ma-Pe 7-21, La 7-21, Su 10-20).

Nouto Tyrvään apteekista: Saat ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun tilauksesi on noudettavissa Tyrvään apteekista osoitteesta Asemakatu 10, 38210 Sastamala.

Nouto Karkun palvelupisteestä: Saat ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun tilauksesi on noudettavissa kyläkauppa Maisasta osoitteesta Maakunnantie 8, 38100 Sastamala

Nouto Postin pakettiautomaatista (SmartPost): Valitse haluamasi pakettiautomaatti apteekin verkkopalvelussa. Lähetys on noudettavissa noin 1-3 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Saat sähköisen saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Paketti on noudettavissa automaatista seitsemän päivän ajan.

Nouto Postista (Economy): Valitse haluamasi Postin toimipiste apteekin verkkopalvelussa. Lähetys on noudettavissa noin 1-3 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Saat sähköisen saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Ota henkilöllisyystodistus mukaan. Pakettia säilytetään saapumisviikko ja kaksi täyttä kalenteriviikkoa.

Postin kotiinkuljetus (Express Flex): Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen. Arvioitu toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää. Posti ottaa vastaanottajaan aina etukäteen yhteyttä toimitusajankohdan sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei kahden yhteydenottoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähetetään hänelle soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi. Pakettia säilytetään saapumisviikko ja kaksi täyttä kalenteriviikkoa.