DENTOSAL ORIGINAL HAMMASTAHNA (100 ML)

4,58 €
45,80 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 100 ML
Tuotenumero (Muu) 1996701

Markkinoija

Perrigo Suomi Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Hellävaraisesti puhdistava hammastahna.

Käyttötarkoitus:

Dentosal Original on hellävaraisesti hankaava hammastahna. Sen sisältämä lunnollisesti kiillottava suola (bikarbonaatti) jättää miellyttävän puhtaan tunteen ja puhdistaa hammaskiilteen pienimmätkin säröt, mihin normaalit hankausaineet eivät pysty. Dentosal vaahtoutuu vähemmän kuin tavalliset hammastahnat, eikä se jätä ärsytystä aiheuttavia hankausainejäänteitä suuhun. Korkea pH-arvo palauttaa suun luonnollisen happamuuden nopeasti. Dentosal Original sisältää natriumfluoridia, joka vahvistaa hampaiden kiillettä ja ehkäisee kariesta. Dentosal on erittäin hellävarainen hampaille ja ikenille, sillä se ei sisällä natriumlauryylisulfaattia.

  • Hellävaraisesti hankaava ja kevyesti vaahtoutuva hammastahna, joka puhdistaa tehokkaasti vahingoittamatta hammaskiillettä.
  • Jättää miellyttävän puhtaan tunteen.
  • Ehkäisee kariesta.

pH-arvo 8,0-8,9
Hankausteho (RDA) RDA 30
Fluoriyhdiste: Natriumfluoridi 0,33 % antaa 0,15 % fluoria (1500 ppm F-)

Ainesosaluettelo:

Vaikuttavat aineet:

  • Natriumbikarbonaatti – vesiliukoinen hankausaine, joka puhdistaa hellävaraisesti vahingoittamatta hammaskiillettä. Jättää miellyttävän puhtaan tunteen.
  • Natriumfluoridi – vahvistaa hammaskiillettä ja ehkäisee kariesta.

Koostumus: Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Cellulose Gum, Aroma, Limonene, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride.

Säilytys:

Avattu purkki 12 kk.